Om jobbet

Nu söker vi en säljare för att utveckla vårt vinnande koncept för att ta ytterligare marknadsandelar. Vi växer snabbt och behöver nu förstärkning av dig.
Tjänsten har fokus på vår B2B verksamhet Swebike. Rollen innebär att aktivt besöka och vårda återförsäljare. Mindre del av arbetstiden kontaktas samt bearbetas kunderna från vårt huvudkontor i Åstorp/Helsingborg. Därför tror vi att du bor i nordvästra Skåne eller dess närhet.
Vi kan erbjuda en trygg tillsvidareanställning i ett växande marknadsledande bolag. Tjänsten är heltid.

Om dig

På NET AB är vi ute efter personer som är utomordentligt duktiga på det de gör, personer med skön attityd och personer med hög drivkraft. Du är en lagspelare som kan hantera stor flexibilitet och frihet. Har en stark drivkraft att utveckla och aktivt stärka relationerna med våra återförsäljare. Är du ansvarstagande och strukturerad kommer du att trivas i rollen. Du är teknisk och vi ser gärna att du har ett stort motorintresse och/eller branschvana. Du uppskattar när ditt arbete gör skillnad och du drivs av både vinstsyfte och att målmedvetet arbeta mot budgetmål.

Krav är att du har erfarenhet som resande säljare, talar/skriver flytande Svenska,
B-körkort och har god datorvana.

Vi behandlar alla ansökningar löpande. CV och frågor skickas till :

work@swebike.se

Per-Anders Östensson, telefon: 042-311 04 04

Sista ansökningsdag är 2017-01-20
 

Om företaget

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli. NET AB är verksamt i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och Finland. Även två butiker i Åstorp samt Göteborg. Företaget firade 10 år 2015 och är sedan några år inne i en stark expansion. Företaget ser sina anställda som den största resursen och med Dagens industris utmärkelse "Gasellföretag 2015 & 2016" i ryggen vet vi att vi är på rätt väg. Vi är 20 anställda och söker nu ytterligare en målinriktad kollega.

Läs mer om oss på: https://swebike.se/om-swebike