Pressmeddelande Agrezza

Pressmeddelande från North European Trust AB
1 Juni 2017

NORTH EUROPEAN TRUST AB lanserar sin nya QUAD serie, VIARELLI AGREZZA.

Åstorpsbaserade North European Trust AB, företaget bakom de starkt växande varumärkena VIARELLI, XPRO, HUNTER, ELO, TEN7, KSR MOTO och LAMBRETTA m.fl. lanserar sin helt nydesignade produktserie AGREZZA, bestående av prisvärda och högpresterande QUAD fyrhjulingar i storlekarna 250cc, 125cc och 90cc.

VIARELLI AGREZZA återtar därmed täten inom produktområdet QUAD fyrhjulingar med en nydesignad prisvärd serie av produkter ämnade för aktiv körning både på och utanför banan.

AGREZZA, som namnet antyder, är en mer kompakt, kraftfull och högpresterande version av vårt tidigare QUAD sortiment. AGREZZA är byggd för aktiv användning och är idealiskt för de som söker mer prestanda och kan ses som ett ytterligare komplement till vårt redan omfattande modellprogram” säger VD:n Mikael Andersson.

AGREZZA 250 har utvecklats av en av Kinas främsta quadleverantörer och tekniken har hämtats från bl.a. proffsmaskinen PENTORA NC250. ”Vi har lyckats ta med de mest betydande egenskaperna från NC250 även om vissa delar har valts ut för att kunna hålla en optimal prisnivå, vi har i samråd med leverantören lyckats bibehålla huvudegenskaperna, maximerat prestandan och kan därmed erbjuda en högkvalitativ produkt för de som söker mer prestanda och väghållning i snudd på världsklass.” - Säger Patrik Bengtsson, produktchef hos VIARELLI.

QUAD racing är ett produktsegment på stark frammarsch, användarna har upptäckt nöjet i att ”hänga som en vante bakom styret, kämpande med att få ner kraften i backen och hålla sig kvar under den kraftiga accelerationen” säger Mikael Andersson glatt.

VIARELLI AGREZZA erbjuder två storlekar av prestandafyllda maskiner, 125cc och en hårresande 250cc, direkt lämpade för de med större krav på prestanda, väghållning och effekt. Hela det nya konceptet bygger på leverantörens mångåriga erfarenhet inom QUAD racing området och det är prisvärdhet, prestanda och väghållning som har varit ledorden under hela utvecklingsprocessen.

En junioranpassad 90cc AGREZZA finns även i sortimentet och ser ut precis som storebröderna, även om kraften och effekten anpassas med en yngre generations trygghet, kapacitet och styrka i åtanke.

AGREZZA levereras körklar, endast hjul, sadelfäste och styre skall monteras. Du är igång på ett par minuter och behöver inte lägga timmar på omständig montering. ”Det räcker i princip att man monterar hjulbultar, fäster bakre sadelfästet och skruvar fast styret, så är man klar att ge sig i kast med terrängens alla utmaningar” säger Andreas Consitt och Per Svensson, säljansvariga på Swebike.

North European Trust AB, företaget bakom bl.a. VIARELLI, Swebike och Motorsweden, med huvudkontor strax utanför Helsingborg, står som enda leverantör av den unika AGREZZA QUAD’en på Nordiska marknaden. Sedan starten 2005 har man specialiserat sig på utveckling, marknadsföring och försäljning av fordonsprodukter. AGREZZA har unika egenskaper som bidrar till att komplettera ett redan omfattande och marknadsledande sortiment av Moped, Scooter, Motard, ATV och aktiva fordon.

Idag är North European Trust AB ledande inom Norden och har blivit kända för snabba, säkra och effektiva leveranser, tillhandahållandet av prisvärda, attraktiva och högpresterande fordonsprodukter och respekterad eftermarknadsservice nära kunden.

North European Trust AB huserar i nya lokaler på nära 3600 kvm och har partnerskap med flera av Asiens och Europas främsta leverantörer av allt från små lekfordon till större aktiva fordon som mopeder, mopedbilar och ATV’s.

Många kunder väljer numera att handla direkt från Motorsweden, från våra butiker och av våra väl utvalda återförsäljare runt om i landet.

Läs mer på swebike.se och motorsweden.se

Kontakt: VD Mikael Andersson +46 42 311 04 00