Pressmeddelande Viarelli Hunter

 Pressmeddelande från North European Trust AB
26 Juni 2017

NORTH EUROPEAN TRUST AB lanserar VIARELLI HUNTER 150CC ATV.

Åstorpsbaserade North European Trust AB, företaget bakom flera av de starkt växande varumärkena VIARELLI, XPRO, HUNTER, ELO, TEN7, KSR MOTO, TOMOS och LAMBRETTA lanserar sin uppdaterade ATV HUNTER inom ATV 150 cc segmentet.

Vår HUNTER är en kraftigt uppdaterad ATV som bygger på den tidigare försäljningssuccén VIARELLI HAMMER och är därmed en ATV byggd för aktiv användning. Söker du en arbetsmaskin för de lite enklare uppgifterna i stugan, på gården eller i företaget är HUNTER att rekommendera. HUNTER tar därmed åter täten i ett konkurrensutsatt produktområde där pris, prestanda, design och kvalitet är viktiga framgångsfaktorer” säger VD:n Mikael Andersson.

HUNTER byggs i samma fabrik som de flesta av våra VIARELLI fyrhjulingar. Att ha en långt utvecklad relation med leverantören innebär att vi kan lita på vår leverantör. Kvalitetskontrollerna är omfattande, produktkvaliteten prioriteras alltid och leverantören förstår våra högt ställda krav och skandinaviska behov” - Säger Patrik Bengtsson, Senior Produktchef hos VIARELLI.

Vi har lagt stora resurser på att vidareutveckla de mest betydande egenskaperna och alla komponenter har noga valts ut för att prestera och fungera optimalt men hålla en konkurrenskraftig prisbild. Den avancerade justerbara fjädringen är av hög klass och är bara ett exempel på en av de många förbättringar som genomförts. Motorn kommer från en av Kinas främsta leverantörer och genererar bottendrag nog för att imponera och ramen samt flera utsatta detaljer är dubbellackerade för att hålla i många år. Totalt har vi genomfört mer än 50 förbättringar sedan ursprungslanseringen av föregångaren HAMMER. Allt av stor betydelse för ägaren, säger Patrik vidare.

Att ha en ATV i 150 cc segmentet med en kvalitetsnivå snarlik konkurrenternas betydligt dyrare sortiment är fantastiskt. Det är lätt att bygga en bra ATV, men att också kunna bibehålla prisnivå, har varit en utmaning som verkligen gett resultat” säger Mikael Andersson.

VIARELLI HUNTER levereras i princip körklar, endast hjul skall monteras och styret rättas till av dig som kund eller med hjälp av våra duktiga återförsäljare. Du är igång på ett par minuter och behöver inte lägga flera timmar på tidskrävande montering.

Som kund till vår återförsäljare kan du direkt ge dig ut på din nya HUNTER. Nyhet i år är att du kan köpa till ett brett utbud av tillbehör såsom kratta, ledbelysning, påhängsvagn, justerbar snöplog och en vinsch som enkelt monteras i förberedda fästen. Våra duktiga återförsäljare hjälper dig gärna med att hitta den utrustning just du behöver. ” säger Andreas Consitt och Per Svensson, säljansvariga på Swebike.

North European Trust AB, företaget bakom bl.a. VIARELLI, Swebike och Motorsweden, med huvudkontor strax utanför Helsingborg, står som enda leverantör av VIARELLI HUNTER på Nordiska marknaden. Idag är North European Trust AB ledande inom Norden och har sedan starten 2005 specialiserat sig på utveckling, marknadsföring och försäljning av fordonsprodukter. Verksamheten är idag kända för sina snabba, säkra och effektiva leveranser, tillhandahållandet av prisvärda, attraktiva och högpresterande fordonsprodukter och respekterad eftermarknadsservice nära kunden.

North European Trust AB huserar i nya lokaler på nära 5000 kvm och har partnerskap med flera av Asiens och Europas främsta leverantörer av allt från små lekfordon till större aktiva fordon som mopeder, mopedbilar och ATV’s.

Läs mer på swebike.se och motorsweden.se

Kontakt: VD Mikael Andersson +46 42 311 04 00