X-Pro Fatboy svart

99-0250

  • Borstlös DC motor 1000 watt
  • Skivbroms fram och bak
  • 8” stålfälgar
  • Litiumbatteri 12Ah
  • LED-belysning
  • Lågt insteg
  • Direktdrivning bakhjul
  • CE Godkänd
I lager
8 995,00 kr
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

Vår helt nya X-Pro FATBOY är en ny typ av elscooter med feta hjul. FATBOY har blivit en generell term för just alla dessa elscooters som blir allt vanligare på marknaden. Du färdas bekvämt i sadeln på vår FATBOY och du kan med enkelhet hantera fordonet då det är extremt lättkört. Efter ett par trevande försök manövrerar du bekvämt fordonet med hjälp av gashandtaget och väl doserade bromsar. 

Motor

Utrustad med en kraftig 60 volts 1000 watts motor tar du dig an backar och motvind utan problem. Kraften i motorn är tillräcklig för att hålla en jämn fart även när vägunderlaget är av mer utmanande typ. Motorn är av borstlös typ och avger väldigt lite ljud och värme.

Batteri

Ett 60 volts lithiumbatteri på hela 12 Ah (720 wattimmar) ger dig en körsträcka upp till 40 km per laddning. Laddar gör du från tomt batteri till fullt på ca. 6 timmar och den medföljande laddaren ansluter du till ett vanligt jordat vägguttag. Batteriet sitter väl skyddat från stötar och väta under fotbrädan vilket ger en optimalt låg viktfördelning.

Säkerhet

Reflex och signalhorn. Godkänd i enlighet med ISO12100, EN60240, EN15194, EN 61000 och uppfyller därmed gällande krav. Vi rekommenderar att alltid bära hjälm vid färd. Den låga höjden gör det väldigt lätt att kliva av och på fordonet. Ett nerfällbart stöd på sidan av fordonet håller det upprätt vid parkering. Maxlast (inkl. förare) är 200 kg. Fordonets vikt utan förare är 60 kg. Du stänger av/sätter på fordonet med hjälp av ett set av medföljande nycklar.

Komfort

Ett högre styre ger dig en bekvämt rak sittställning där du har översikt över trafiken samtidigt som du bekvämt kan färdas många mil utan att tröttna i armar och ryggslut. Den stoppade sadeln i vattenavvisande konstläder bidrar till att du inte blir trött, trots att milen avverkas.

Däck

De stora däcken har en imponerande dimension. 225/55–8 är en däcksstorlek värdig en personbil och kommer väcka uppmärksamhet var du än befinner dig.

Belysning

Högt monterad på styrhuvudet finner du en ledbelysning av senaste typ.

Instrument

Det tydliga ledbelysta instrumentet ger dig info om valt fartläge, batterikapacitet, ljusfunktionen och om strömmen är på.

Prestanda

Topphastigheten är hela 40 km/h men med en mer lagom marschhastighet om 20 km/h ger dig fordonet upp till hela 40 km körsträcka per laddning. Håller du igen på topphastigheten vinner du mer körsträcka.

Bromsar

FATBOY är utrustad med väl tilltagna och ventilerade hydrauliska/mekaniska skivbromsar fram och bak. De ger en optimal bromssträcka även när det råder kallt och vått väglag. I torrt väglag är bromssträckan från 20 km/h endast korta 4 meter.

Förpackning

Fordonet levereras i en bastant stålbur klädd med kartong som skyddar fordonet under transport. Du återvinner emballaget som stålskrot och kartong på närmsta återvinningsgård.  Fordon och förpackning väger totalt 73 kg.

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1800*1200*1410 mm
Hjulbas: 1300 mm
Markfrigång: 80 mm
Fordonsvikt: 60 kg
Batterivikt: - kg
Batterityp: Lithium
Lastkapacitet: 200 kg
Högsta hastighet: 40 km/h
Motormodell: Integrerad borslösmotor
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 1.0 kW
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 12Ah
Laddtid: ~ 6 h
Laddcykler: > 300
Körsträcka: ~ 4 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 2.25 bar
Lufttryck bakhjul: 2.25 bar
Fälg: 8"

Swebikes garantier

Swebike ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Swebike´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för swebikes fordon