Elektrisk Flakmoped MGB Delivery Framhjulsdriven

C-095

KLASS 1
45 km/h

2 * 1,5kW 
elmotor

Framhjulsdriven flakmoped

Framhjulsdriven

13/14" 
Alu-fälg 

20+
Serviceverkstäder

Lastkapacitet:
150 kg

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

 

I lager
Pris från 64 990,00 kr
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

Elektrisk Flakmoped

Flakmopeden har en lång historia i Sverige och har varit en självklar del i mopedens "fauna". Flakmopeden har varit en perfekt moppe att skjutsa kompisarna med såväl som att vara den packhäst som den är utformad till.
MGB Starbridge Delivery har sedan det startades seglat upp  som det självklara valet när det kommer till att köpa en elektrisk flakmoped.

Denna elektriska flakmoped är utformad för det nordiska klimatet och finns nu även med framhjulsdrift!

Med 2 * 1,5 kW motor i framhjulen tar du dig fram där andra flakmopeder får se sig besegrade. Motorn reagerar snabbt och med motorn precis under lasten så får du bra tryck även med full last på flaket.
Du når upp till 50km på en laddning och denna elektriska flakmoped når 80% laddning på bara 2 timmar. Vilket gör att du snabbt är ute och far igen.

Med en eldriven flakmoped får du en mångsidig moped som passar såväl i storstaden som en lite hippare moppe och ett bra alternativ till bil, ute på landet för det dagliga arbetet eller på industrin och i kulvertarna.
Maxlasten på hela 150kg på flaket gör denna flakmoped till en stark kollega eller ny kompis som hjälper dig när storhandlingen från mataffär eller bygghandeln ska göras!

Längd: 2250mm
Bredd: 960mm
Höjd (utan backspeglar): 1100mm
Markfrigång: 150mm
Hjulbas: 1390mm
Vikt: 183kg
Lastkapacitet, flak: 150kg
Flakstorlek (LxB): 950x1000mm
Motortyp: Borstlös DC direktdriftmotorer
Motoreffekt: 2x1500W
Batteri: 5x 12V45Ah
Räckvidd / laddning: ca. 50km
Växlar: Automat - Fram + Back
Frambroms: Hydraulisk skivbroms
Bakbroms : Hydraulisk skivbroms
Däck fram: 130/60-13
Däck, bak: 120/80-14

Swebikes garantier

Swebike ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Swebike´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för swebikes fordon