Viarelli Agrezza ATV 90cc mattsvart/röd

150050

  • Elektrisk startmotor
  • Automatväxlad
  • Back
  • Mono chock bakfjädring
  • Wide body framvagn
  • Skivbromsar bak
  • Dubbla trumbromsar fram
  • Hydraliska stötdämpare
Beräknad i lager: 2021-06-24
15 990,00 kr
Inkl. moms
Fraktkostnad kommer att adderas efter att ordern är lagd

Din nya AGREZZA 90 har utrustats med snarlik utrustning som gör storbröderna så attraktiva och imponerande. För dig som söker en mindre QUAD ger AGREZZA 90 mer nöje för pengarna. Då den utrustats med en 4-takts luftkyld encylindrig bensinmotor med startmotor och automatväxellåda saknar den inget gentemot sina större bröder. AGREZZA 90 ger dig lagom med kraft och glädjer även dig som vill hålla igen på hastigheten men ända bibehålla de roliga och uppskattade egenskaperna. Med en lägre vikt än sina  storebröder känns den mer lätthanterlig och enkel att hantera. Valet av komponenter har gjorts utifrån tanken att skapa en maskin som ämnade inspirerande körning

Motor

Utrustad med en luftkyld encylindrig 4-taktsmotor som enkelt startas med hjälp av startmotorn utan att behöva kickas igång som många andra konkurrenters modeller. Motorn har ett rejält bottendrag och behöver inte varvas så mycket för att det skall hända något. Den höga kvaliteten på motor gör modellen slittålig och du behöver endast genomföra ett mindre regelbundet underhåll. Avgasröret undangömt och försett med en värmesköld som förhindrar att man oavsiktligt bränner sig på de heta ytorna. Ljudnivån är begränsad utan att ta bort möjligheten att höras på gården.  

Transmission

Den automatiska växellådan gör körningen enkel och ger dig full kontroll under färd. En kedja överför kraften mellan motorn och den rejäla bakaxeln.

Hjul

Med tåliga fälgar och 7" hjul är ARGRESSA 90 extremt lättsvängd och lätthanterlig. Hjulens kompakta yttermått och grova däcksmönster gör att du får rätt fäste närhelst det behövs utan att tumma på stabiliteten. Kombinationen gör att köregenskaperna är bäst möjliga även när underlaget är dåligt.

Bromsar

Du saknar inget gällande bromsverkan även om underlaget inte är det bästa då AGREZZA 90 utrustats med dubbla trumbromsar fram och bromsskivor bak. Bromsskivan är ventilerad och det stora bromsoket ger optimal bromseffekt på bakaxeln.  

Fjädring

Bra fjädring är en nödvändighet för att komforten skall bli acceptabel och färden säker. AGREZZA 90 har utrustats med dubbelsidig hydralisk stötdämpning fram och en hydralisk mono dämpare  bak som ger en optimal dämpning och ger en positiv inverkan på köregenskaperna. Du justerar lätt fjädringen med några enkla verktyg. 

Ram

Precis som sina storebröder använder AGREZZA 90 den tåligaste typen av CrMo ram som ger dig en vridstyv och ändå flexibel ram. Ramens konstruktion ger optimala köregenskaper och ger det fäste som behövs. 

Instrument

Två kraftiga lampor indikerar när neutralläge lagts i och när motorn är redo för start.  

Drivlina

O-rings kedjan ser till att kraften överförs till den kraftiga bakaxeln. AGREZZA 90 är utrustad med en automatlåda som gör körningen enkel även för den ovane föraren. 

Komfort

En AGREZZA 90 är byggd för att roa er kungligt under aktiva förhållanden. Trots sin prestanda och sina köregenskaper sitter du bra och något upprätt på din maskin. Sadeln är dämpad och ger en acceptablet mjuk sittställning trots den sportigt kompakta storleken. Under aktiv körning har du har gott om rörelseutrymme och du får lätt kontroll över din maskin. Utrymme för ben och fötter gör att du sitter säkert, kan ta spjärn under tuffare hantering. Ytmaterialet på sadeln är ett slittåligt material som klarar smuts och väta. De stora fotpinnarna i stål och skyddsnät gör att du kan få gott fäste för fötterna och har minimal risk för att trilla av. 

Belysning

En bra belysning är ett måste när du färdas i trafiken. AGREZZA kunderna använder främst sitt fordon i nöjessammanhang, på inhägnade områden. Ett enklare ljussystem ger därför en tillräcklig belysning för enklare behov.  

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1340 x 890 x 870 mm
Hjulbas: 930 mm
Markfrigång: 90 mm
Vikt: 87kg
Lastkapacitet: 60kg
Högsta hastighet: 65km/h
Motormodell: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Motortyp: Loncin
Cylindervolym: 86 cc
Kompression: 8.5
Effekt: 4 kW/7500 r/min
Tändstift: A7RTC
Starttyp: Elektrisk
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 2.5 L
Bränsle: 95/98 blyfri
Motorolja: SF15W/40
Motorolja mängd: -
Bakväxelolja: -
Bakväxel oljemängd: -
Koppling: Automat
Broms bak: Trumbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.2 bar
Sitthöjd (från fotstöd): ca 45 cm
Fälg: 7"

Swebikes garantier

Swebike ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Swebike´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för swebikes fordon